iklan

hearts

Thursday, February 10, 2011

rahsia demam cepat elok!


semalam cik eqa demam panas..
sakit kepala bagai nak rak...
pukul 8 telan pandol active-fast 2 bijik..
terus tidur sampai pukul 10 pagi esoknyer...
dengan roomate yang tak demam pun ikut tibai tido pukul 8 malam...
hehehheeee...
roomate sejati betol :)

esoknye after makan tengah hari
disua lagi panadol sebijik...
tingtong sebentar sementara menunggu kelas autocad pukul 4-7..
di gamma lab yer..
bukan beta bukan alpha...
sumpah dapat dosa free mengutuk lecturer konon-konon masuk lambat...
padahal kau yang salah kelas...
hahahahaah...LOL
ishhh...jangan tiru..
tidak senonoh tebiat kami..

aaaaaaaa....haha
aaaaaaa..again n again...
aaaaaaaaa...:D

seperti biase "encik songkok" akan habiskan kelas beliau awal setelah kasi kami exercise 10min to complete..
ala mcam pro tk pro pulak...
simple exercise...
tu pon kelam kabut...
tak sempat nak snap or print screen...
nnti kite tunujuk taw..next entry..klu teringat...hehe..:)
after kelas, minda perlu ditenangkan...
dikerah supaya berpeluh oleh mereka...
MITEC ada 2 tasik...
depan n belakang...
kerah kaki cute dari BKM ke tasik di belakang nun sana...
sesi shooting camera henpon pun bermula seperti biasa...


kronolgy sesi hari ini adalah di bawah :

pose sopan...hanya tangan yang terangkat..







tersadai di dinding bengkel..




akhirnya kami melompat tersangat aktif :)

fuhh bangga aku lompat paling tinggi...

saya makin ringan! hahaa...

suke...:) credit to qila :)


ein berbangga setelah cubaan melompat beberapa kali telah gagal..


akhirnya SUKSES! 



aku always sukses...:D



enjoy my demam to sihat day wif lompat-lompat...
mujarab babe...
tak caye sila cuba..:D



3 comments:

  1. credit to qiqi aqilahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!hahahhaahaa

    ReplyDelete
  2. dah kau jer yang berjaya snap pic lompat ktorang..
    hehehee

    ReplyDelete
  3. see my hand lorhhhh..ahaaakkksssss

    ReplyDelete